ingyen pénz a neten

Netes Melók

2018\02\01 Tyki Szólj hozzá!

Keress pénzt vásárlással

Szeretnél online vásárlásaid után pénzt visszakapni? Ebben az esetben a cashback oldalakat neked találták ki:

1.

ebatesbig.jpg

Az Ebates egy úgynevezett cashback oldal, ahol ha az oldal linkjét használva vásárolsz online akár Amazonon, Aliexpressen vagy E-bayen, visszakapod néhány %-át a termék árának, sőt az első rajtuk keresztül elköltött 25$ után 10$-t visszakapsz, vagyis 40% + X% -os kedvezménnyel vásároltál előszőr! Ezen felül, ha meghívsz valakit és elkölti az első 25$-ját, neked is jóváírnak pár $-t!

Több, mint 2000 online boltban tudsz így várárolni, de akár szállást is tudsz kedvezményesen foglalni rajtuk keresztül például a booking.com-on. Persze elsősorban amerikai boltok vannak itt, de nagyon sokan szállítanak Magyarországra is közülük.

A regisztáció nagyon egyszerű, google vagy facebook fiókóddal pár mp, de külön emailt is megadhatsz, ha úgy szimpatikusabb.

Miután bent vagy, be kell állítanod, hogy hova kéred a nagy kövér csekked "Big Fat Check" - ahogy ők fogalmaznak.

Rámész a nevedre jobb fent, ott a leggördülő menüben "account settings", Itt beállítod a címed, illetve, hogy csekken vagy paypalra kéred a pénzed majd.

Vásárlásnál előszőr mindenképp kapcsold ki az adblockert, ha van, de erre az oldal is figyelmeztet majd, 

Keresd ki a boltot, ahol vásárolnál, katt a "Shop Now" gombra, majd új lapon megnyitja pl. az Alit, belépsz az Aliba és már veheted is, amit kinéztél. Vagy, ha úgy könnyebb, telepítheted a gyorsgombot is a böngésződbe.

A pénzed, amit visszakapsz pár órán belül megjelenik a neved mellett, a "cash back balance" mellett részletezik is.

A pénzt sajnos nem rögtön kapod meg, hanem 3 hónapos elszámolási időszakok vannak, amit pl. október 1. és december 31 között kerestél meg, azt február 15.-én küldik ki.

Az első kifizetésem innen, már 9.-én meg is kaptam:)

ebatespay.png

 

Itt tudsz meghívót igényelni: 

2.

topcashback.png

A TopCashback egy amerikai oldal, ugyanazon az elven működik, mint az előző, paypalra és különböző ajándékkártyákra is kérheted a pénzt. Kiemelném, hogy itt az airbnb-s foglalás után is tudsz pénzt visszakapni.

Regisztráció ITT, vagy a fenti képre kattintva.

 

3.

bonuszway.png

A Bonusway mindent tud magyarul is, az előzőekhez hasonlóan működik, Paypal-ra és bankszámlára is kifizet, amint eléred a 3000 ft-ot. A kvalifikált meghívottak után 1000 ft fizet. Ezt sem érdemes kihagyni!

Regisztráció ITT vagy a képre kattintva.

 

Köszi, ha a linkemen regisztrálsz, költséghatékony vásárlást :)

2017\01\24 Tyki Szólj hozzá!

Ingyen Sportfogadás

728x90.gif

Regisztrálj a sportsplays.com oldalra, ahol kockázat nélkül fogadhatsz számos sporteseményre, ugyanis kapsz INGYEN 1$-t, ha a számlád lemegy 0-ára, akkor sincs vész, kapsz ugyanis még ingyen pénzt, igaz utána már csak 0,5$-t, de mivel ez is ingyen van, nincs okod panaszra :) De ha még ez sem elég, 7 nap folyamatos játék után kapsz még 0,7$ bónuszt! Csak annyi a dolgod, hogy fogadsz és nyersz, rizikó nélkül! 

200$-t kell elérned, hogy kiutaltasd a pénzed, sajnos az állambának is köszönhetően, ebből "csak" 100$-t tarthatsz meg, mert a Fullos tagság vásárlása Magyarországról nem engedélyezett, de 100 dollár se rossz ingyen, ha épp a ráérős perceidben beteszel 1-2 fogadást, szép lassan összejöhet az. PayPalra is utalnak.

Egy kis segítség, ha nem tudsz angolul:

regelés után katt: 

pillanatkep_2017_01_24_19_25_52_248.png

 
pillanatkep_2017_01_24_19_26_42_926.png

                      Itt pedig kijelölöd, hogy Decimal odds, így magyar szemnek                barátságosabb megjelenést adsz az oddsoknak :)

 

 

 

                           <---------- Utána oda (Settings)

 

 Ha ez megvan, katt a Play-re

pillanatkep_2017_01_24_19_42_18_966.png

A felső sorban pedig választhatsz, hogy milyen fogadást akarsz: 1-es kötés / kötés (több meccs 1 szelvényen) / a teaser pedig valamiféle kombinációs fogadás. Alatta csoportosíthatod sportágak szerint, vagy ugye a népszerű eseményekre bontva, de akár a legközelebbi meccsekre is beállíthatod. Legalul azt választhatod, hogy teljes meccsre, vagy félidőkre/ negyedekre szeretnél fogadni.

Kiválasztod a meccset, amit szeretnél, most ügye arra fogadtam, hogy a Brighton - Cardiff meccsen több, mint 2,5 gól lesz:

pillanatkep_2017_01_24_20_08_33_218.png

Az oldalsávban, jobb fent megjelenik egy doboz, itt katt a "make pick"-re:

pillanatkep_2017_01_24_20_09_09_728.png

Utána beírod, hogy mennyit szeretnél feltenni a meccsre a "risk" mezőbe, valamint azt is kiválaszthatod, hogy a rendes pénzből, vagy a bónusz számláról fogadsz (Limited Access tagként - amilyenek mi is vagyunk - a bónuszt, csak max. 2-es szorzóra rakhatod fel, és a "win" kerül majd jóváírásra a rendes számlán). Katt a "Review Pick" -re.

pillanatkep_2017_01_24_20_09_58_939.png

A következő oldalon pedig már csak meg kell erősítened a fogadást, egy a FINALIZE PICK-re leadott kattintással, vagy ha menet közben meggondoltad magad, módosíthatod is.

Pénzt szerezhetsz még a Get Cash menüre kattintva a Cash Accelerator-ral, azon belül is a Click n'Earn -re, ahol egy reklámot kell lekattintanod, 0,01$-ért. Ezen felül részt vehetsz kihívásokban, írhatsz a fórumba és meghívhatod ismerőseidet, akiiktől naponta a request a boost-ra kattintva kérhetsz egy kis bónusz pénzt, ami neki semmibe sem kerül.

Jó szórakozást, köszi, ha alám regelsz ITT vagy a banneren:

728x90.gif

 

 

2017\01\04 Tyki

Netes Melók

 

Sziasztok!

Ahogy a cím is sugallja, a blogon netes melókat mutatok be, ugyanis az interneten is akadnak oldalak melyekkel viszonylag könnyen egy kis extra jövedelemhez juthatsz. Igyekszem minél részletesebben elétek tárni, hogy működik az adott oldal, illetve hogyan tudod leginkább számodra jövedelmezővé tenni. Főleg persze saját tapasztalataimra hagyatkozom, én is nem régen kezdtem, de már sikerült egy kevés sörpénzt szereznem. Szóval neked miért ne sikerülne? Vágjunk is bele.