Keress pénzt vásárlással

Szeretnél online vásárlásaid után pénzt visszakapni? Ebben az esetben a cashback oldalakat neked találták ki:

2.

topcashback.png

A TopCashback egy amerikai cashback oldal, ahol ha az oldal linkjét használva vásárolsz online akár Amazonon, Aliexpressen vagy E-bayen, visszakapod néhány %-át a termék árának paypalra és különböző ajándékkártyákra is kérheted a pénzt. Kiemelném, hogy itt az airbnb-s foglalás után is tudsz pénzt visszakapni.

Regisztráció ITT, vagy a fenti képre kattintva.

 

3.

bonuszway.png

A Bonusway mindent tud magyarul is, az előzőekhez hasonlóan működik, Paypal-ra és bankszámlára is kifizet, amint eléred a 3000 ft-ot. A kvalifikált meghívottak után 1000 ft fizet. Ezt sem érdemes kihagyni!

Regisztráció ITT vagy a képre kattintva.

 

Köszi, ha a linkemen regisztrálsz, költséghatékony vásárlást :)

 

1. Sajnos az EBATES az EUs térségen belül nem működik a GDPR miatt 2018 május 25.-e óta.

ebatesbig.jpg

Az Ebates egy úgynevezett cashback oldal, ahol ha az oldal linkjét használva vásárolsz online akár Amazonon, Aliexpressen vagy E-bayen, visszakapod néhány %-át a termék árának, sőt az első rajtuk keresztül elköltött 25$ után 10$-t visszakapsz, vagyis 40% + X% -os kedvezménnyel vásároltál előszőr! Ezen felül, ha meghívsz valakit és elkölti az első 25$-ját, neked is jóváírnak pár $-t!

Több, mint 2000 online boltban tudsz így várárolni, de akár szállást is tudsz kedvezményesen foglalni rajtuk keresztül például a booking.com-on. Persze elsősorban amerikai boltok vannak itt, de nagyon sokan szállítanak Magyarországra is közülük.

A regisztáció nagyon egyszerű, google vagy facebook fiókóddal pár mp, de külön emailt is megadhatsz, ha úgy szimpatikusabb.

Miután bent vagy, be kell állítanod, hogy hova kéred a nagy kövér csekked "Big Fat Check" - ahogy ők fogalmaznak.

Rámész a nevedre jobb fent, ott a leggördülő menüben "account settings", Itt beállítod a címed, illetve, hogy csekken vagy paypalra kéred a pénzed majd.

Vásárlásnál előszőr mindenképp kapcsold ki az adblockert, ha van, de erre az oldal is figyelmeztet majd, 

Keresd ki a boltot, ahol vásárolnál, katt a "Shop Now" gombra, majd új lapon megnyitja pl. az Alit, belépsz az Aliba és már veheted is, amit kinéztél. Vagy, ha úgy könnyebb, telepítheted a gyorsgombot is a böngésződbe.

A pénzed, amit visszakapsz pár órán belül megjelenik a neved mellett, a "cash back balance" mellett részletezik is.

A pénzt sajnos nem rögtön kapod meg, hanem 3 hónapos elszámolási időszakok vannak, amit pl. október 1. és december 31 között kerestél meg, azt február 15.-én küldik ki.

Az első kifizetésem innen, már 9.-én meg is kaptam:)

ebatespay.png

 

Itt tudsz meghívót igényelni: